Digitalisering av smalfilm - Välkommen till Sveriges enda butik för retro super8 och standard8 smalfilm & renoverade filmprojektorer

Köpvillkor

Genom att lägga upp dig som kund eller genom att lägga en beställning hos oss godkänner du utskick från denna websida samt intygar du att du är minst 18 år gammal och har förstått och godkänt information som redovisas under "Köpinformation", "Köpvillkor", och "Frakt & Returer" på den här sidan. Om du inte längre vill ta emot information via epost loggar du in på ditt konto och tar bort dina uppgifter.

Vi har som ambition att leverera omgående vilket vi oftast lyckas med, men som kund är du införstådd i att AVK Distribution inte garanterar andra leveranstider än vad som kan antas vara berättigad vid beställning från 3:e part, slutförsäljning, eller annat som står utanför vår kontroll. Vi meddelar emellertid alltid via epost om något skulle vara slutsålt eller ha förlängd leveranstid, därför är det viktigt att du angivit korrekta uppgifter om dig själv så att vi kan kontakta dig.

Kontakta oss !
Om du har frågor om returer, garantier, fabriksfel, eller annat så kontaktar du oss så löser vi de flesta problem. Du kan använda förmuläret på denna sida eller maila till avk[at]avk.nu eller ringa (endast helger) 0765-925641. Ibland är det svårt att nå oss på telefon, vi rekommenderar att du mailar frågor till oss via kontaktformuläret.

Kontrollera din Epost:
Vi kommunicerar övervägande via epost. Det är din skyldighet som kund att se till att du kan ta emot och läsa meddelanden gällande statusen på din beställning via epost från oss. Detta innebär att du antingen måste ange oss som säker avsändare i din epostklients spamlåda, eller kontrollera din eposts spamlåda (skräppost) regelbundet för att få uppdateringar. AVK Distribution skickar alltid ut orderstatus per epost. Om du inte besvarar eller kommenterar epost från oss så antar vi att du bifaller och accepterar aktuell status !

Viktigt - Ange dina personliga uppgifter !
När du fyller i dina uppgifter som kund hos oss är det av största vikt att du anger allt som efterfrågas *krävs*. Om du inte fyllt i uppgifterna korrekt gäller inte returrätt, ångerrätt, öppet köp, eller garantier hos oss. Detta gäller även felköp eller om vi inte kan kontakta dig eller svara på dina anspråk pga utebliven information från din sida.
Fortsätt
Kategorier
SMALFILM-> (387)
16MM (8)
ÖVRIGT (55)
LAMPOR-> (79)
VHS VIDEO (103)
LASERDISC-> (68)
SING-A-LONG-> (12)
Snabbsök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Din varukorg är tom
Språk
Svenska English
Valutor