Digitalisering av smalfilm - Välkommen till Sveriges enda butik för retro super8 och standard8 smalfilm & renoverade filmprojektorer

Frakt o Returer

De frakter som debiteras när du kommer till kassan innan du betalar gäller inom Sverige.
Minsta fraktavgift som tillämpas är 36:- (Brev). Paket skickas med Schenker. Om du beställer från ett land utanför Sverige debiteras ett tillägg motsvarande mellanskillnaden på utlandsfrakten och den svenska frakten. Då kontaktar vi dig via mail för att komplettera din betalning.

Om returer:
AVK Distribution godkänner inga returer utan att du kontaktar oss innan samt löser inte ut returer.
Det är generellt ingen returrätt på smalfilm, projektorer och tillbehör.
Under vissa premisser accepterar vi emellertid byten och inbyten av smalfilm.
Prisnedsatta produkter omfattas inte av returrätt och kan inte returneras.

Allmänt om frakt & returer:
Det är mycket viktigt att du anger dina personliga uppgifter korrekt när du fyller i dem som ny kund. Om du inte anger en fungerande korrekt epost eller mobiltelefonnummer kan vi inte kontakta dig om en försenad leverans eller annat som inte kunnat förutses. Om vi inte kan kontakta dig gäller inte returrätt, ångerrätt, öppet köp, garantier eller annat som i vanliga fall skulle innebära att du skulle få dina pengar återbetalade. För att undvika detta - Ange all information som efterfrågas korrekt om dig själv när du blir kund !

Kontakta oss:
Vi svarar på epost dagligen. Telefonsupporten öppen endast Lördag och Söndag: 0765-545241 - ofta är det svårt att nå oss på telefon, vi rekommenderar att du skickar epost till avk@avk.nu.
Fortsätt
Kategorier

Snabbsök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Din varukorg är tom
Det finns för nuvarande inga produktrecensioner
Språk
Svenska English
Valutor